Systeemeisen

PM-TOP is een webaplicatie die vanaf ieder device te benaderen is. Hierdoor bent u altijd in controle over de inzetbaarheid van uw personeel en kunt u vanaf ieder locatie uw planning raadplegen en aanpassen. PM-TOP werkt samen met alle grote internet browsers.

chrome-50 firefox-50 ie-50 safari-50 opera-50

Bovenstaande systeemeisen zijn richtlijnen. De daadwerkelijke vereisten en productfunctionaliteit kunnen variëren, afhankelijk van de configuratie van uw systeem en uw besturingssysteem. Andere reeds geïnstalleerde diensten en software op uw systemen kunnen van invloed zijn op de minimale eisen van de software.

Pro Management Software kan altijd ondersteuning bieden bij het bepalen of de vereisten binnen uw organisatie worden behaald. Aan bovenstaande richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend.

PM-TOP is een samenwerking tussen:

• 2014-PMOS
  • responz
  • 2014-pm-software
  • 2014-pm-software